Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation. Zelený pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma které u žádného sušeného pepře nenaleznete. Stále si zachovává měkkost čerstvých pepřových zrníček. Oblíbený u Michelinských kuchařů jako je Peter Sanchez-Iglesias, Michel Roux Jr., Tom Kerridge a další. Bobulky pepře jsou jemné na skus ale přitom si zachovávají strukturu, po rozkousnutí následuje nevídaná exploze harmonických chutí pepře a soli.
Jedinečná vůně a chuť čerstvého pepře!
Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější, unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu. Na jazyku se Vám doslova roztančí nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí doprovázené vůní medu.
Vyražte svým hostům dech!
Má mnoho nových a ještě více neobjevených použití! Je geniální v jemných omáčkách, s citronem na rybě nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.
Vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation.
Ocenění
Kampotský fermentovaný pepř z La Plantation již získal několik gastronomických ocenění!
- Les Epicures de l'épicerie fine 2020 - bronzová medaile
- Monde Selection Bruxelles 2018 - Gold Award
- Best of gourmet selection
Kód | Kód: 321 |
---|---|
Kategorie: | Pepř fermentovaný |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.